Nå skjer det!

Da er det endelig klart – 2018 blir året for det første Norgesmesterskapet i Functional Fitness!

Konkurransen er det det vi i Norges Functional Fitness Forbund, NOR3F, som står bak og allerede nå er det bestemt at første arrangørby for sporten blir Oslo.
Det er enda mye arbeid og små puslebiter som skal på plass, men det vi kan gå ut med av informasjon per dags dato er at det blir en tre ukers periode med online kvalifisering til våren og en todagers lang finale i Oslo på sensommeren 2018.

Functional Fitness har fått et solid fotfeste i Norge og det har i mange år blitt konkurrert innen sporten, men da utenfor organisert idrett og forbund. Det endrer vi nå ved å arrangere NM. NOR3F har store ambisjoner rundt Norgesmesterskapet og ser frem til å lage det som over tid vil bli den desidert beste konkurransen her til lands, både for utøvere og publikum. Vi skal skape en arena hvor alle kan delta og topp 50 av begge kjønn ender opp i en dyst utenom det vanlige i vår hovedstad.

Videre vil det være 4 ulike klasser man som utøver kan stille i; Åpen, Skalert, Master 35-44 og Master 45+. Ønsker du å kjempe om en plass i hovedkonkurransen må du stille i “Åpen”-klasse for 2018. 

Vi vil kåre Norges beste utøver i Functional Fitness – Er du med?