Antidopingansvarlig i Norges Functional Fitness Forbund

Vil du bidra til å holde en voksende idrett ren og dopingfri? Vil du bidra til at det er trygt og rettferdig å holde på med functional fitness på høyt nivå? Har du i tillegg erfaring med å jobbe med dopingkontroll og/eller erfaring med jus? Da er du kanskje den personen vi leter etter.

Vi har allerede gjort grunnarbeidet med antidoping, og skissert opp en avtale med Antidoping Norge. Men vi søker nå etter en person som kan videreutvikle og følge opp antidopingarbeid i Norges Functional Fitnessforbund.

Du vil blant annet være kontaktpersonen med Antidoping Norge, følge opp dopingkontroller og i tillegg sette opp et doms- og ankeorgan som er et av kriteriene for samarbeid med Antidoping Norge. Arbeidet er frivillig, som vil si ikke betalt. Det er en fordel om du kjenner til Functional Fitnessmiljøet i Norge, men det er ikke et krav. 

Hvis dette høre interessant ut, send en kortfattet søknad hvor du forteller litt om deg selv, din erfaring, samt hva motivasjonen din for posisjonen er, til: post@nor3f.no

Norges Functional Fitness Forbund (NOR3F) ønsker å fremme Functional Fitness i Norge, og representere idretten internasjonalt. NOR3F sin visjon er å fremme Functional Fitness som idrett i Norge, og legge til rette for et rettferdig, trygt og dopingfritt miljø innen idretten med fokus på utøveren. 

I tråd med Norges Idrettsforbunds lov skal arbeidet skal preges av frivillighet, demokrati, lojalitet og likeverd. All idrettslig aktivitet skal bygge på grunnverdier som idrettsglede, fellesskap, helse og ærlighet.