Vil du være med på å ta forbundet til nye høyder?

NOR3F baserer seg på frivillighet. Hadde det ikke vært for alle dere ildsjeler der ute, så hadde vi verken klart å arrangere NM eller å bli tatt opp i Norges idrettsforbund. Nå som vi er tatt opp betyr det at vi kommer til å blir større, og trenger derfor flere med på laget.

Helt spesifikt ser vi etter blant annet:
– Markeds- og sponsoransvarlig
– Grafisk designer
– Ansvarlig eller støtte på økonomi
– Antidopingansvarlig
– Nettsideansvarlig
– Dommerutvikling
– Barneidrett
– PR og kommunikasjon
– Klubbansvarlig
– Teknisk utvalg (lover, regler)
– og ganske trolig <det du liker å gjøre>

Per i dag er 100% av rollene i forbundet frivillige, men flere av rollene over er hete kandidater til å bli delvis beltate roller nå som vår økonomi vokser. De fleste rollene kan deles mellom 2 personer og forventet kapasitet er 1-3 timer i uken på rolige perioder, og enkelte perioder, f.eks. rundt norgesmesterskapet, er det behov for økt innsats.

Vil du være med å skape det beste forbundet for utøverene våre? Ta kontakt hvor du skriver litt om deg selv og hva du kunne tenkt deg å bidra med, til rekrutteringansvarlig Magnus Frantzen på e-post stilling@nor3f.no 
Vi kjører intervjuer i slutten av juli, men vil gjerne høre fra deg i dag.