NORA ELISE TRENER BARN: "VIKTIG Å JOBBE MED BARN OG IDRETT"

22 år gamle Nora Elise Rønnevik er dommer og barneidrettspartner i NOR3F. Etter å ha tatt dommerkurs i forbindelse med NM i 2019 fant Nora fort ut at dette var noe hun ønsket å gjøre mer.

Nora Elise Rønnevik startet med functional fitness i 2016. Interessen og gleden for idretten har vokst mer og mer, og for to år siden ble Rønnevik en del av teamet til NOR3F som frivillig.

Navn: Nora Elise Rønnevik
Alder: 22
Bosted: Sola, Stavanger
Jobb: Stuer/flyarbeider på Sola flyplass
Rolle i NOR3F: Dommer og barneidrettspartner

– Jeg har lært litt av hvert fra jeg startet som frivillig i forbundet i 2019. Alt fra hvor mye arbeid og tid som går med til å få gjennomført en konkurranse, til å klare å holde konsentrasjonen gjennom en hel dag med dømming, og mye lyd fra publikum. Det er utrolig kjekt å få jobbe med så mye flinke og engasjerte mennesker innad i NOR3F.

Fra før har 22-åringen erfaring som trener i friidrett, og synes det er gøy og viktig å jobbe med barn og idrett. For Nora betyr det mye å få bidra med å få frem at functional fitness er for alle, til og med de små.

– NOR3F er jo et ganske så nytt forbund som blir større og større for hvert år, og jeg ville så gjerne være med på den spennende utviklingen. Derfor søkte jeg på stilling som barneidrettspartner, sier Nora.

Med sin erfaring som frivillig i forbundet, har Nora en klar oppfordring til andre som lurer på om de skal bli frivillig i et forbund.

– Siden jeg startet mitt verv i forbundet, har jeg virkelig sett viktigheten av engasjerte frivillige. Så om du har litt tid til overs, hadde jeg ikke nølt med å melde meg som frivillig. Ny kunnskap, nye opplevelser og bekjentskap vil du aldri angre på.