Nyhetsbrev

Nytt år, nye muligheter. Det er stadig noe som skjer i forbundet, og her kommer en oppsummering i årets første nyhetsbrev.

NOR3F-LIGAEN

NOR3F-ligaen er NOR3F sin største og mest inkluderende konkurranse. Fire tester fordeles på tre uker, og til slutt får vi svaret på hvilken klubb som er best i Norge. Konkurransen avgjør også hvem som vår plass i NM, NM-vekta og hvem som kvalifiserer seg til Master-VM.

Konkurranseperioden er satt fra 12. april til 3. mai, og både profesjonelle utøvere og mosjonistene kan delta. Det vil være en skalert introklasse, som i fjorårets liga, for de som vil føle på konkurranseinstinktet og endorfinene, men på et lavterskelnivå. Man kan naturlig nok ikke kvalifisere seg til NM via denne klassen, men man får anledning til å bli med i NOR3F-Ligaen og man teller positivt på antall aktive utøvere for sin klubb i klubb-mot-klubb konkurransen.

For å kunne delta i NOR3F-ligaen 2021 må du være tilknyttet og registrert i en functional fitnessklubb, og ha betalt konkurranselisens for inneværende år. Dersom du ikke allerede er medlem av en klubb, meld deg inn i din lokale klubb! Dersom det enda ikke finnes en klubb i ditt nærområde kan du melde deg inn i en annen klubb du ønsker å stille for, du trenger ikke å trene på klubben. Oversikt over klubber i Norge, finner du her.

LEDIGE STILLINGER

NOR3F har mange gode og dyktige frivillige med på laget, og nå ser vi etter flere! Vårt mål er å vokse oss større for hvert år, og for å få til det trenger vi hjelp. Har du lyst til å være med på laget og hjelpe oss til nye høyder?

Usikker på hvordan det er å jobbe som frivillig i NOR3F? På bloggen har vi flere intervjuer med frivillige i forbundet om hva deres roller er og hvordan det er å bidra i et sterkt voksende forbund.

Vi ser etter: 

  • Videoansvarlig 

  • Grafisk designer

  • Sanksjoneringsansvarlig

  • Master-ansvarlig

  • Teknisk scoring og resultat ansvarlig

Les mer om stillingene og send din søknad her.

TRENERKURS UTSATT

Vårt trenerkurs er lagt opp etter NIFs trenerløype. For å bli utdannet nivå 1 trener under NOR3F kreves det 45 timer teori og 45 timer praksis. Teori i Functional Fitness trainer kurs hos AFPT og aktivitetslederkurs hos NOR3F. Praksisen foregår med 45 timer coaching, hvorav 5 av timene må utføres sammen med en av våre mentorer, og bli evaluert av mentor i skjema du får utdelt på aktivitetslederkurset.

Årets første trenerkurs er utsatt til 14.mars på grunn av coronasituasjonen, og dette er fullbooket. Neste kurs som er planlagt er søndag 9. mai. Påmeldingen til dette kurset åpner i februar. Les mer om trenerkurs her.