Nyhetsbrev

Ny masteransvarlig, NOR3F-ligaen og årets landslag. Her er månedens nyhetsbrev!

NILS EINAR NILSEN NY MASTERANSVARLIG

Vi har nå vært så heldige å få med oss Nils Einar Nilsen som ny masteransvarlig i NOR3F! Nils Einar er en svært engasjert ildsjel som har vært med i NOR3F fra starten, og deltok også på Master-VM i Australia i 2019. Han kommer til å gjøre mye i tiden som kommer for å få fart på master-satsningen, så det er mye å glede seg til fremover.

– Målet i 2021 må være å komme tilbake til en normal treningshverdag frem til sommerferien. I denne perioden vil jeg kontakte utvalgte FF-klubber i Norge for å bli kjent med miljøet, lære de å kjenne – og ser på hva de enkelte klubbene gjør innenfor Master- treningen og rekruttering. 2. halvåret vil jeg fokusere på å engasjere, utvikle – og komme med forslag og innspill til hvordan vi kan lære av hverandre – og utvikle Master-treningen & rekruttering på tvers av de ulike klubbene. Så er målet å få gjennomført en nasjonal konkurranse for Mastere – på slutten av året, sier Nils Einar Nilsen.

REGISTRERINGEN TIL NOR3F-LIGAEN ER ÅPNET

NOR3F-ligaen er en konkurranse for alle, enten du er master, ungdom, elite eller nybegynner. Når konkurransen starter mandag 12.april vil det slippes 4 tester, tilpasset de forskjellige kategoriene du kan melde deg opp i: åpen klasse, master, ungdom eller introduksjon (skalert). De 4 testene skal gjennomføres i løpet av de tre konkurranseukene, og scoren din må registreres innen mandag 3. mai kl. 23:00. For å delta må du være medlem av en Functional Fitnessklubb, og ha en gyldig konkurranselisens.

Vi vil kåre en seirende klubb i 2 kategorier, kvalifisere utøvere til norgesmesterskapet 2021, lag til NM-veka 2021. og i tillegg enkelte mastere som går direkte til Master-VM. I årets liga vil det være en egen påmelding for lag som ønsker å delta på NM-veka. De 10 beste lagene av hvert kjønn (totalt 20 lag) kvalifiserer til NM-veka. Dette er en konkurranse du ikke vil gå glipp av, så finn deg en partner og gjør deg klar!

Plan-B: Dersom en eller flere av våre 5 største byer er nedstengt, vil alle deltakerne utføre en versjon av testene som kan gjøres utenfor treningssenteret. Alle vil dermed ha mulighet til å kvalifisere til diverse konkurranser og være med, til tross for nedstenging.

Nødvendig utstyr: Hoppetau, pullup-stang (finn en tuftepark e.l.), og en dumbbell på 22,5/15 kg.

TRENERKURS UTSATT TIL 18.APRIL – PÅMELDING ÅPNET TIL NESTE KURS 9.MAI

Det er en ledig plass på kurset i april, påmelding finner du her.

Påmelding til kurs i mai (12 ledige plasser) finner du her.

Og mentorene i trenerløypa her.

Mer informasjon om trenerkursene finner du her.

LANDSLAGET

Landslaget for 2021 er valgt ut, og vi har fått med alle de beste utøverne i landet. Sportssjef Simen Aaslund er trener, og laget hadde sin første samling forrige helg på Gjøvik. Se alle medlemmene her.