Nyhetsbrev

Endelig er NOR3F-ligaen i gang! Mer om det og annet nytt i forbundet i månedens nyhetsbrev.

NOR3F-LIGAEN 2021

Mandag 12. april startet årets NOR3F-liga, og varer til og med mandag 3. mai. Registreringen er åpen til 19. april, så du har fremdeles mulighet til å melde deg på årets konkurranse. Testene er publisert på siden vår, og du finner de her. Det er totalt fire tester som skal gjennomføres i løpet av tidsperioden. Husk at frist for å registrere resultatene fra testene er mandag 3. mai klokken 23:00.

KLUBBKÅRINGER I LIGAEN

Norges functional fitness forbund kårer største klubb, største breddeklubb og en tilfeldig vinner. Største klubb vinner romaskin fra Concept2, og de to andre vinner 10 brett med Reign.

Oppdaterte resultater per 15. april:

  • Bergen FFK (sammensått med Åsane FFK), har dratt fra med 66 påmeldte

  • Nydalen FFK ligger ikke langt bak

    På topp 3 har vi også en av våre nyeste klubber: Aasgard FFK, som holder til i Tromsø.

Størsteklubb2.png

NM-VEKA 2021

Planlegging for NM-veka 2021 er i full gang. Med gjenåpningsplanen av et koronanedsteng Norge virker det relativt lovende å kunne avholde NM-veka i år. Arrangementet finner sted i Sarpsborg 23.-27. juni. Functional fitness vil avholdes fredag og lørdag (25. og 26. juni) i Amfiet i Kulåsparken, Sarpsborg. 10 lag med 2 personer per kjønn, 6 tester (3 per dag). Alle testene vil sendes direkte på NRK. Les mer om NM-veka her.