HVORDAN SE NM 2021

Norgesmesterskapet i Functional Fitness vil finne sted i Sandneshallen 17.-19. september. 160 utøvere fordelt på 6 klasser skal i løpet av helgen gjennom 6 tester. Vi vil for første gang flytte oss ut av CrossFit-boxen, vi vil ha livestream levert av Nettavisen (lørdag og søndag), og ikke minst dele ut tidenes første kongepokal i Functional Fitness. Denne helgen vil du ikke gå glipp av!

Resultatlister, tidsskjema og tester finner du her.

LENKER TIL DIREKTESENDING

LØRDAG: https://www.direktesport.no/event/43cc18f0-f1ce-4443-930a-d378017af380

SØNDAG: https://www.direktesport.no/event/351ba03d-cbea-418d-8fd6-e19638f8d8c3

OVERORDNET TIDSPLAN

Detaljert tidsplan finner du her (vil være endelig når alle tester er sluppet fredag kveld).

FREDAG

Test 1: 18:00-21:00

LØRDAG

Test 2: 08:00-12:00
Test 3: 12:05-17:05
Test 4: 17:18-20:00

SØNDAG

Test 5: 08:00-11:20
Test 6: 11:27-14:30

Rekkefølge heats:

U16 gutter og jenter (samme heat)
U18 gutter og jenter (samme heat)
U20 gutter
U20 jenter
M40+ menn
M40+ kvinner
M35 kvinner
M35 menn
Åpen klasse menn
Åpen klasse kvinner

 

STREAMING

Lørdag og søndag (test 2-6) vil sendes på Direktesport.no. Har du abonnement på en av Amedias 80 lokalaviser (eller Nettavisen) har du tilgang allerede i dag. Hvis ikke kan du benytte deg av deres kampanjetilbud på 5 kroner for 5 ukers abonnement, slik at du får sett NM enten via desktop, mobil eller SmartTV.

Så fort eventet er lagt opp vil vi lenke direkte til sendingen her.


TILSKUERE

I tråd med gjeldende smittevernregler vil vi ha mulighet til å ta imot 500 tilskuere dersom koronasertifikat fremvises i døren. Det vil si at alle som er vaksinerte (3 uker etter første dose og fullvaksinerte), eller har gjennomgått Covid-19 må vise dokumentasjon på dette ved ankomst. Koronasertifikatet finner du ved å logge deg inn på helsenorge.no. Dersom en ikke har et grønt koronasertifikat kan en vise frem en negativ koronatest som er tatt i løpet av de siste 24 timer.

Vi vil ikke ta inngangspenger, men tilby tilskuere å kjøpe et valgfritt antall lodd der de kan vinne premier fra våre samarbeidspartnere.

Det blir ikke mulighet til å reservere billetter i forkant, en må møte opp i hallen og sørge for å ha nødvendig dokumentasjon.

Dersom det blir ytterligere lettelser vil vi vurdere å gi enda flere tilgang så lenge det anses som trygt.

KORONA-TESTING

For barn og andre som ikke har et grønt koronasertifikat må en negativ koronatest som er tatt de siste 24 timer fremvises i døren for å komme inn.

Salubritas som har et test-senter på Sandnes Stadion (i nærheten av Sandneshallen) har satt opp en egen timebooking for tilskuere til NM. De har åpent fredag klokken 11:00-15:00 og klokken 09:00-15:00 på lørdag og søndag. For testing på kveldstid (16:00-20:00) må en benytte seg av tilbudet til Stavanger kommune, som har en test-stasjon ved Strandkaien nedenfor konserthuset i sentrum.

En negativ test er gyldig for inngang i 24 timer. Det vil si at en kan benytte en negativ test både fredag kveld og lørdag, men dersom en forlater hallen etter at dokumentasjonen er utgått kreves det en ny test for å komme inn i hallen igjen.

Time kan bookes her (scroll ned på siden for vår egne timebok). Det er også mulig å benytte seg av drop-in testing, men det er da risiko for kø.

Testen er gratis, og svar vil foreligge i løpet av 15-60 minutter.

OBS: Sørg for å ha dokumentasjon klar når du kommer til Sandneshallen for å unngå kø.

Utøvere, trenere og frivillige må også fremvise koronasertifikat ved ankomst første dag. Etter de har fått utdelt akkreditering/trenerbånd vil må de fremvise den ved ankomst.

 

SPØRSMÅL OG SVAR OM KORONASERTIFIKAT

Q: Må jeg skrive ut dokumentasjonen og ha den på papir?
A: Nei, du fremviser sertifikatet via mobil som ligger på helsenorge.no

Q: Er det mulig å reservere plass i forkant?
A: Nei, du må møte opp og ha gyldig dokumentasjon for å få adgang til arrangementet.

Q: Må også spedbarn testes?
A: Ja, helsemyndighetene har bestemt at også barn og spedbarn må testes. Salubritas har proffe og utdannet helsepersonell som er vant til å håndtere barn og babyer, og testingen gjennomføres svært skånsomt.

Q: Får trenere adgang alle dager?
A: Ja, så lenge trenere har fått utdelt trenerbånd fra sin utøver teller de ikke med i antallsbegrensningen (regnes som støttepersonell). De må fremvise koronasertifikat ved ankomst første dag, deretter fremvises trenerbåndet.

Q: Må en fortsatt holde avstand?
A: Arrangør skal sørge for at publikum kan holde en meters avstand, og skal ikke gjennomføre aktiviteter som krever mindre avstand enn det.

Q: Kan jeg teste meg i hjembyen min før jeg reiser?
A: Ja, så lenge testen er tatt maks 24 timer før ankomst. Dersom du forlater lokalet etter at de 24 timene er gått, vil det kreves ny test for å komme inn i lokalet igjen.

Q: Må tilskuere fremvise koronasertifikat hver gang de går inn i lokalet samme dag?
A: Nei, det vil deles ut papirarmbånd med en farge per dag. Du vil altså måtte vise koronasertifikatet første gang du ankommer lokalet den aktuelle dagen, men kan etter det gå inn og ut som du vil uten å måtte fremvise dokumentasjon.