NOR3F

Gulvplaner og utstyrsliste til 23.1 og 23.2 er ute

Vi begynner å nærme oss startskuddet på NOR3F-ligaen, de to første testene slippes førstkommende mandag 23.januar! Vi håper flest mulig har lyst til å være med, samt legge opp til gjennomføring på timer og oppfordre deres medlemmer til å utfordre seg selv og bli med!

Vi har i dag sendt ut gulvplaner og utstyrslister for at klubber og boxer skal kunne planlegge gjennomføringen i forkant. De som følger Wolfpack training vil få testene programmert inn på timene sine.

PÅMELDINGEN TIL NOR3F-LIGAEN FINNER DERE HER.

Test 23.1 og 23.2

De to første testene vil være sammenhengende og må gjennomføres etter hverandre. På disse testene skal det ikke benyttes noe fastmontert utstyr, og en har derfor anledning til å utnytte gulvarealet godt slik at mange får gjennomført på samme tid.

Dømming og filming

Testene er laget i et format som gjør det mulig å dømme hverandre i løpet av en time.

Dersom en ønsker å kvalifisere videre må en ha video av gjennomføringen som må lenkes til sammen med resultatet. En trenger da ikke å ha dommer i tillegg, men det er anbefalt. Før start må utøveren si sitt navn, klubb, og hvilken test som skal utføres til kamera. Dersom testen inneholder en distanse en skal bevege seg mellom må målene vises på filmen. Dette kan gjøres etter testen er gjennomført.

Frist for å registrere resultater er torsdag 2. februar kl 23:00.

Test 23.3 og 23.4 slippes 3. februar kl 10:00.

Klubbkåring

Vi vil i år som tidligere år kåre en seirende klubb som vinner en SkiErg fra Concept2 Norge!

Den klubben som har størst økning i antall påmeldte medlemmer sammenlignet med fjoråret stikker av med seieren. Hadde du altså 40 påmeldte i fjor, er det alle påmeldte over det tallet som i år vil være tellende.

Hvorfor NOR3F-ligaen?

NOR3F er stiftet av en liten gruppe ildsjeler innenfor sporten, med et mål om å legge best mulig til rette for utøverne og fremme idretten i Norge. Vi har ingen intensjoner om å ta over for CrossFit eller konkurrere mot dem, vi mener det er et stort behov for begge aktører, som har ulike mål og verdier.

NOR3F er non-profit, som betyr at alle forbundets inntekter går tilbake til idretten. Jo flere vi får med oss, dess mer kan vi gi tilbake og skape for våre medlemmer. Hver og en som er medlem i klubbene våre vil også øke tilskuddet til både forbundet og klubbene, og igjen føre til mer aktivitet.

Vi håper dere har lyst til å være med, og bidra til at vi kan skape enda mer aktivitet for medlemmene våre den kommende tiden!

Lykke til!