VIL DU VÆRE MED SOM FRIVILLIG?

NOR3F arrangerer i år 3 store arrangementer: NM, NM-veka og VM! Det betyr at vi trenger all den hjelpen vi kan få for å få dette til – for uten frivillige er det ingen arrangement!

Bli med på å gjøre dette til et arrangement deltakere og publikum sent vil glemme!

NM-VEKA

Trondheim, 17. og 18. juni

NM-veka er en lagkonkurranse der to av samme kjønn konkurrerer sammen. 40 lag fordelt på 3 klasser (U23-, Åpen klasse og M35+) vil over to dager gjennomføre 6 tester, som vil avgjøre hvem som kåres til norgesmestre (partner). 

Mer informasjon om NM-veka finner du her

NORGESMESTERSKAPET

Sandnes, 15.-17. september

Norgesmesterskapet individuelt samler 160 utøvere fordelt på ungdom, åpen og masterklasser. Konkurransen består av 6 tester og går over 3 dager, der målet er å kåre den mest allsidige utøveren i hver klasse. Vinnerne av åpen klasse tildeles Hans Majestet Kongens Pokal “Kongepokalen”.

Mer informasjon om NM finner du her.

VERDENSMESTERSKAPET

Oslo, 24.-26. november

I 2023 vil Norge for første gang være vert for verdensmesterskapet! Vi har store planer om å gjøre dette til det langt beste VMet hittil, og vi håper du vil være med! Under VM samler vi utøvere fra over 30 nasjoner, der åpen klasse, lag og U20 vil kjempe om den gjeve tittelen som verdensmester. 

Mer informasjon om VM finner du her.

HVA ØNSKER DU Å BIDRA MED?

Det er under listet opp hvilke områder vi må dekke opp, men antallet på hvert område er ikke klart enda. Vi trenger hovedsakelig frivillige til de forskjellige rollene som er nevnt under, men dersom du har noe annet i tankene så bruk kommentarfeltet så tar vi imot alle innspill og forslag. 

Vi trenger all den hjelpen vi kan få, så dersom du har meldt deg på her og har fått bekreftet at vi har mottatt mailen din kan du være trygg på at du vil bli satt opp som frivillig, og hører fra oss noen uker i forveien med detaljer rundt rolle du har fått tildelt mv. 

Dekning av utgifter: Alle frivillige vil få lunsj, t-skjorte og annet merch, og ikke minst noen uforglemmelige dager! Vi har dessverre ikke mulighet til å dekke reise og opphold for alle, kun utdannede dommere som er med begge konkurransedagene vil få reise (inntil en gitt sum) og opphold dekket.

For å være frivillig må ha du fylt 16 år. Er du under 16 år må du ha følge med en voksen. 

Dommer:

Vi ønsker å ha med de mest erfarne dommerne våre, og dommerkurs er påkrevd. Dersom du velger dommer men har lite erfaring vil du kunne settes på andre eller tredjevalget ditt.

OBS: dersom du ønsker å dømme VM må du melde din interesse til IF3 her.

Rigging:

Vi vil bruke dagen før konkurransen på montering av rigg, oppsett av konkurransegulv og oppvarmingsområde. Under konkurransen vil utstyr flyttes av og på konkurransegulvet, og ned igjen søndag kveld.

Opp- og nedrigg: 
Før konkurransestart og etter konkurranseslutt har vi enormt mye som skal rigges opp og ned. Vi ønsker gjerne et eget team på dette som ikke har slitt seg ut resten av helgen og kan komme med friskt mot før og etter konkurransen. 

Helsepersonell:

Som helsepersonell kreves det at du har erfaring og utdanning innenfor helse. Du vil være en del av helsepersonell-teamet som ledes av en medisinsk ansvarlig (lege).

Media:

Vi har behov for mange på medieområdet, blant annet speaker, DJ, foto, film, some, blogg etc. Spesifiser hvilken rolle du ønsker dersom du velger media.

Sikkerhet/Vakthold:

Vi har behov for både vakter ved inngang for billettsjekk, samt parkeringsvakter utenfor. Spesifiser gjerne ønske dersom du ønsker en av disse rollene.

Etter avtale:

Dersom du allerede har en avtale med oss, eller har andre forslag/ønsker til ting du kan bidra til så skriv dette i kommentarfeltet.

REGISTRERING

Velg og prioriter dine ønskede oppgaver og registrer deg. Ønsker du å bidra på flere felter over hele helgen, eller du er villig til bidra der det er nødvendig, kan du velge “disponibel” og evt. legge til en kommentar.

Påmeldingsskjema gjelder for både NM, NM-veka og VM. Du huker altså av dato på det eller de arrangementene du ønsker å stille opp på. 

Blir du forhindret fra å hjelpe til etter at du har registrert deg – send en mail til post@nor3f.no for å melde frafall.

Dersom du har meldt deg som frivillig til flere arrangementer og ønsker ulike roller under de forskjellige: spesifiser gjerne hvilke ønsker du har til hvilke arrangementer i kommentarfeltet 🙂