Frivillig nm22

Fredag 16. til søndag 18. September er det duket for nok et Norgesmesterskap i Sandneshallen! Da vil totalt 160 utøvere i klassene ungdom, master og åpen klasse kjempe om den gjeve tittelen som Norgesmester 2022!
Bli med på å gjøre dette til et arrangement deltakere og publikum sent vil glemme!

Ønsker du å være frivillig?

Det er under listet opp hvilke områder vi må dekke opp, men antallet på hvert område er ikke klart enda. Vi trenger hovedsakelig frivillige til rigging, helsepersonell og dømming (må ha dommerkurs). Vi ønsker å høre fra deg som kunne tenke deg å hjelpe til, så vil vi i løpet av August ha en oversikt på tilgjengelig ressurser, aktiviteter og tidsplaner slik at vi kan tildele dere oppgaver noen uker i forkant.

Dekning av utgifter: Alle frivillige vil få lunsj, t-skjorte og annet merch, og ikke minst to uforglemmelige dager! Vi har dessverre ikke mulighet til å dekke reise og opphold for alle, kun utdannede dommere som er med begge konkurransedagene vil få reise (inntil en gitt sum) og opphold dekket.

Dommer:

Vi ønsker å ha med de mest erfarne dommerne våre. Dersom du velger dommer men har lite erfaring vil du kunne settes på andre eller tredjevalget ditt.

Rigging:

Vi vil bruke torsdagen på montering av rigg, oppsett av konkurransegulv og oppvarmingsområde. Under konkurransen vil utstyr flyttes av og på konkurransegulvet, og ned igjen søndag kveld.

Helsepersonell:

Som helsepersonell kreves det at du har erfaring og utdanning innenfor helse. Du vil være en del av helsepersonell-teamet som ledes av en medisinsk ansvarlig (lege).

Media:

Vi har behov for mange på medieområdet, herunder speaker, DJ, foto, film, some, blogg etc. Spesifiser hvilken rolle du ønsker dersom du velger media.

Sikkerhet/Vakthold:

Vi har behov for både vakter ved inngang for billettsjekk, samt parkeringsvakter utenfor. Spesifiser gjerne ønske dersom du ønsker en av disse rollene.

Etter avtale:

Dersom du allerede har en avtale med oss, eller har andre forslag/ønsker til ting du kan bidra til så skriv dette i kommentarfeltet.

REGISTRERING

Velg og prioriter dine ønskede oppgaver og registrer deg. Ønsker du å bidra på flere felter over hele helgen, eller du er villig til bidra der det er nødvendig, kan du velge “disponibel” og evt. legge til en kommentar.

Blir du forhindret fra å hjelpe til etter at du har registrert deg – send en mail til post@nor3f.no for å melde frafall.