HALL OF FAME

På denne siden trekker vi frem functional fitness utøvere som har utmerket seg og levert eksepsjonelle resultater.

Kristin Holte

Vår første vinner av Kongepokalen, og Norges første individuelle verdensmester i functional fitness! Kristin Holte, gjerne kalt norges dronning av functional fitness og CrossFit, går inn i historien som den mest dominerende utøveren fra Norge i sportens tidlige historie.

Kristin deltok i sin første  konkurranse innenfor sporten tilbake i 2012, da på lag med det som skulle bli NOR3Fs første president, Christer Idland. Dette var før det internasjonale functional fitnessforbundet ble stiftet og 5 år før NOR3F ble stiftet i Norge. Idretten var i sin spede begynnelse både i Norge og utlandet, mindre konkurranser var organisert av privatpersoner, og de største konkurransene av firmaet CrossFit Inc. 

Fra 2014-2021 skulle Kristin vise verden at hun var helt i toppen, først i Norge, så Europa og så globalt gjennom sine resultater i CrossFit Games (som den største internasjonale konkurransen, gjerne sett på som et “uoffisielt VM” tilsvarende Tour-de-France for syklister eller Ironman for triatleter).

I 2021 som ble hennes siste aktive år tok hun også historiens første Kongepokal i functional fitness da hun vant Norgesmesterskapet 2021. Dette var også kvalifiseringen til VM hvor hun endte opp med å vinne og bli norges første verdensmester i functional fitness!

Etter hun la opp som aktiv utøver i 2021 tok hun rollen som landslagstrener for NOR3F-landslaget 2022 i functional fitness.