VERTSKLUBB FOR NORGESMESTERSKAPET

Vi søker ny lokasjon og vertsklubb for NM for 2024 og kommende år! 

Informasjon om hva som kreves, og hvorfor dere bør søke finner du på denne siden. Kanskje det er din klubb som er arrangør for NM neste år?

hva skal til for å arrangere nm?

Vi ser etter motiverte og engasjert klubber til å arrangere Norgesmesterskapet i samarbeid med oss. NOR3F vil stille med noen erfarne nøkkelpersoner, god dokumentasjon og guider for en bra gjennomføring.

Norgesmesterskapet er ikke bare en fantastisk og begivenhetsrik helg fylt med idrettsglede og store prestasjoner og øyeblikk, det er også en utrolig god mulighet til å skape en helt unik synlighet og aktivitet i ditt nærområde.

Som vertsklubb vil du få mulighet til å skape inntekter til klubben din via blant annet kiosksalg, midler dere står fritt til å disponere i klubben. Gjerne i kombinasjon av å vokse klubben og gi noe tilbake til de ildsjelene som stod på mest for å arrangere NM.

Norgesmesterskapet i Functional Fitness er et stort og krevende arrangement. Vi har en stor rigg som skal monteres opp, masse utstyr og et konkurransegulv på 1000m2. 160 utøvere skal i løpet av 3 fullpakkede dager gjennom 6 tester, noe som krever godt og vel 100 frivillige som er med å bidra for at alt skal gå på skinner. Under finner du informasjon om hva som kreves av både hall og arrangør.

Dersom deres klubb har eller kjenner til de rette lokalene og tenker at dette er et prosjekt for dere; fyll ut søknadsskjema under så tar vi kontakt fortløpende.

ARENA

Konkurransegulvet vårt er på 42*24 meter, altså totalt 1008 m2. I tillegg må det i hallen være plass til 1000+ tilskuere, utstillere, kiosk, parkering, lounge-område, oppvarmingsområde og frivillig-område. 

Det er også store prisforskjeller på leie av haller for en helg, noe som vil ha stor betydning. Sjekk opp i pris i forkant og skriv inn i skjema slik at vi har en pekepinn. 

FRIVILLIGE

NM er et stort arrangement som krever 100+ frivillige som kan bidra under selve konkurransehelgen, i tillegg til et kjerneteam som står for planleggingen i forkant. Det er viktig at det er mulig å få rekruttert nok frivillige lokalt, da vi ikke har økonomi til å dekke reise og overnatting for tilreisende utover et dedikert NM-team. 

utstyr

Vi har avtaler med utstyrsleverandører som levere utstyr til konkurransegulvet, men det vil alltid være en fordel dersom det er mulig å leie/låne spesialutstyr lokalt, og/eller rigg el. til oppvarmingsområde.

Beskriv gjerne hva som finnes i hallen fra før av, da alt vi blir spart for å flytte på er et pluss.

ØKONOMI

Noen kommuner ønsker store idrettsarrangementer til seg og er villige til å støtte med gode tilskudd. Det kan også være dere kjenner til aktører i næringslivet som er interessert i å sponse eller bidra til et arrangement som NM. Sjekk gjerne opp mulighetene for dette i forkant slik at vi har en best mulig oversikt over potensielle inntekter. 

NÆROMRÅDET

Beliggenhet på arenaen og kollektivtilbud er svært viktig under et arrangement som NM der det er mange tilreisende. Hva finnes i nærheten av hallen i form av hoteller, butikker og kollektivtilbud? 

søknad

Fyll ut skjemaet så nøyaktig og beskrivende du kan. 

Søknadsfrist er 1.april. Vi vil vurdere søknader fortløpende, og ta en endelig beslutning innen utgangen 1.mai.

Dersom du har spørsmål, send en mail til post@nor3f.no. 

Si litt om klubben deres og hvorfor dere mener dere er rett arrangør og har rett lokasjon for NM
Skriv om arenaens størrelse, tilskuerplass, parkeringsmuligheter, muligheter for oppvarmingsområde, frivillig-område etc.
Pris for leie av arenaen, mulighet for støtte fra kommunen, næringslivet og evt andre sponsorer.
Si noe om klubbens størrelse og engasjementet for å arrangere NM. Vi trenger 100+ frivillige i løpet av helgen og er helt avhengig av å få rekruttert flesteparten lokalt.
Si litt om hva som finnes i nærområdet, kollektivtilbud, avstand til nærmeste hoteller, restauranter, matvareforretning osv.