NYHET! Digitalt trenerkurs lansert i samarbeid med AFPT

Lurer du på hva Functional Fitness er, eller ønsker du å ta utviklingen din innen sporten et steg videre? Da er dette kurset et bra sted å starte. Denne nettbaserte utdanningen er et samarbeid mellom AFPT, som er Norges ledende aktør innen trenerutdanning, og Norges Functional Fitnessforbund. Kurset tar deg gjennom begrep og utrykk innenfor sporten, ernæring, den teoretiske utviklingspyramiden, grunnleggende skade- og bevegelsestrening, de grunnleggende bevegelsene i Functional Fitness og anatomi. 

Utdanningen har 5,5 timer med videoinnhold innenfor de forskjellige kategoriene. Dersom du ønsker å gå videre med vår trenerutdanning må du bestå den avsluttende flervalgstesten, men kurset passer også for deg som ønsker å lære mer om de ulike temaene som dekkes. 

 

Innhold:

  • Introduksjon av Functional Fitnessforbundet

  • Begrep og uttrykk innenfor Functional Fitness

  • Utviklingspyramiden

  • Bevegelighetstrening

  • Skader

  • Kosthold for optimal prestasjon

  • Anatomi og muskelbruk for relevante øvelser

 

Praktiske øvelser:

Airsquat, Frontsquat, Backsquat, Overheadsquat, Press, Pushpress, Push jerk, Split jerk, Deadlift, Kettlebell deadlift, Kettlebell swing, Olympiske løft: Clean og Snatch, Handstand push-up, Handstand walk, Ring row, Pull-ups, Kipping toes to bar, Kipping Pull-ups, Kipping chest-to-bar, Core: arch og hollow.

 

PRIS: 299,-
Alle våre medlemmer får halv pris på kurset. Ta kontakt med din klubb for rabattkode

KURSET FINNER DU HER