Regioner

NOR3F deler Norge opp i 4 hovedregioner. De er opprettet slik at de samler klubber som geografisk sett normalt konkurrer med hverandre, og i et slikt omfang at regionene er forholdsvis like store. Regionene legger grunnlag for f.eks. Regionsmesterskap.

Våre regioner er: Øst, Sør, Vest og Midt & Nord

Under presenteres våre regionsansvarlige og de vil kunne møte deg lokalt, svare på spørsmål og hjelpe til med å opprette en FFK (Functional Fitnessklubb) slik at dere får kommet i gang! Ta gjerne kontakt med din lokale regionsansvarlige.

REGIONS-
ANSVARLIGE

pXHmrkhQ23

REGION: VEST

NORA ELISE RØNNEVIK
Område
: Stavanger

TomAndre (1)

REGION: VEST

TOM ANDRÉ ENÆS
Område
: Bergen

Tom Andre har vært en del av Functional Fitness miljøet fra 2011. Han jobbet 3 år som instruktør på CrossFit Bergen og deltid på CrossFit Åsane etter det. Han har konkurrert i Functional Fitness siden 2012.

bilde3 svart-hvit

REGION: MIDT & NORD

JOAKIM PEDERSEN
Område
: Midt-Norge

Joakim ble introdusert for CrossFit allerede i 2009, og har trent på på en rekke sentere sporadisk siden da. Hans entusiasme for helse og trening startet allerede i 2004, og han har coachet i flere år samtidig som han har både jobbet i og drevet egne firmaer i treningsbransjen. Med en Bachelor i Fysisk aktivitet, og flere år som PT, startet han opp CrossFit Tordenskjold, og har siden 2020 vært daglig leder der. Joakim ønsker å kunne hjelpe flere med å få opp øynene for hvor mye FF/CF kan hjelpe mennesker i hverdagen, og hjelpe FF miljøet opp og frem. Nå ønsker han å utvikle klubber og skape muligheter som Regionsansvarlig i Midt-norge.

REGION: ØST

TBA

REGION: SØR

TBA