Vi søker arrangørklubb til Partner-NM 2024

NYTT PARTNER NM KONSEPT FOR 2024

De siste årene har vi arrangert Partner NM som en del av NIFs NM-veka konsept. Fra 2024 vil NRK endre konseptet sitt, til å arrangere NM-veka hvert 2. år sommer/vinter. Vi vil fortsette å være en del av NM-veka hver 2. sommer som neste gang vil avholdes i 2025.

Men vi ønsker ikke et 2024 uten Partner-NM, så vi planlegger å kjøre det som et eget Norgesmesterskap med en ny vri!

NY VRI – FRIERE FORMAT, STORE OPPLEVELSER OG FLERE UTØVERE!

Individuelt NM avholdes i grenen individual medley som er konstruert for å være en best mulig velbalansert test av funksjonell fitness. Vinner av åpen klasse mottar H.M. Kongens Pokal og er å anse som “Norges best trente” mann og kvinne.

Friere format

Partner NM har vært tradisjonelt vært tett på medley-formatet. Her gjør vi nå noen justeringer til et friere format. Fremdeles 6 tester, men en overvekt på mixed-tester. Det vil være endurance, strength/power, bw/skill, mixed1, mixed2, mixed3 der de 3 mixed testene vil ha forskjellig fokus. Detaljer om hva dette betyr vil komme nærmere konkurransen, men forvent mer sammensatte tester med flere elementer og et fokus på spennende og utfordrende team-tester!


Sommer og opplevelsen i sentrum

Partner-NM skal arrangeres ute – fortsatt på sommeren, hvor opplevelsen er like viktig som selve testingen! Målet er å ha spennende lokasjoner hvor vi kan lage folkefest og/eller naturopplevelser for å skape skikkelig stemning! 


Flere utøvere

I 2023 åpnet vi for aldersbestemte klasser, spesifikt U23 og M35+. Det ble godt mottatt og vi forstår at dere – communitiet i Norge – ønsker partner-konkurranser. Vi vil åpne opp for flere lag – som betyr at det blir plass til enda flere av dere! 

 

Tanken er å doble antall lag fra 2023, da opp til 20 lag per kjønn i Åpen klasse og 10 lag per kjønn i både U23 og M35+ for totalt 80 lag og 160 utøvere 😀

 

VERTSKLUBB?

Vi er klare, og vi vet at utøverne i Norge er klare! Men før vi er i gang trenger vi en vertsklubb med engasjerte funksjonærer som ønsker å være med å arrangere Partner NM 2024 på nytt konsept!


Har du lyst å være med? Eller kjenner du noen andre du tror er rett for dette prosjektet? Ta kontakt for spørsmål over post@nor3f.no og når dere er klare send inn en søknad om å være vertsklubb ved å fylle ut skjemaet under:

Si litt om klubben deres og hvorfor dere mener dere er rett arrangør og har rett lokasjon for NM
Skriv om arenaens størrelse, tilskuerplass, parkeringsmuligheter, muligheter for oppvarmingsområde, frivillig-område etc.
Pris for leie av arenaen, mulighet for støtte fra kommunen, næringslivet og evt andre sponsorer.
Si noe om klubbens størrelse og engasjementet for å arrangere NM. Vi trenger 100+ frivillige i løpet av helgen og er helt avhengig av å få rekruttert flesteparten lokalt.
Si litt om hva som finnes i nærområdet, kollektivtilbud, avstand til nærmeste hoteller, restauranter, matvareforretning osv.