2023

NOR3F-LIGAEN

NOR3F-ligaen er NOR3F sin største og mest inkluderende konkurranse, og er i tillegg til å være en konkurranse i seg selv kvalifisering til NM, NM-veka og master-VM (for enkelte klasser).

Breddeidrett

I løpet av tre uker og fire tester får du kjent på spenning, samhold, mestring og idrettsglede! NOR3F-ligaen har klasser for både ungdom, master, introduksjon og åpen, og passer for alle fra nybegynner til elite-nivå. 

Registreringen til NOR3F-ligaen stengte torsdag 2.februar

KONKURRANSEPERIODE

Registreringen åpner: 2.januar
Test 1 & 2:
Mandag 23. januar -> Torsdag 2. februar
Test 3 & 4: Fredag 3. februar -> Mandag 13. februar

For å delta må du være medlem av en klubb, og inneha gyldig konkurranselisens. Finn din lokale klubb og meld deg inn her. Lisens kan du kjøpe ved registrering eller via minidrett.nif.no. Mer informasjon om lisens og forsikring finner du her.

Spørsmål og svar om NOR3F-ligaen finner du her.

HVORFOR VELGE NOR3F-LIGAEN?

Det er mange valg og muligheter på nyåret, og mange utøvere og CrossFit-boxer har historisk valgt å prioritere andre kvalifiseringer fremfor NOR3F-ligaen, men har dere tenkt gjennom hvorfor og hva det betyr?  NOR3F jobber hver dag for å bedre tilbudet og utøveres rettigheter i Norge, og vi kan få til så mye mer dersom vi har alle med på laget og jobber sammen! NOR3F-ligaen er et viktig steg på veien for å kunne vokse idretten vår i Norge.

Vår oppfordring kort fortalt:

  • Skal du kvalifisere til en spesifikk konkurranse, så selvfølgelig delta på deres kvalifisering.
  • Ser du og ditt community etter en mulighet til å utfordre dere, og lage kun en event på treningssenteret deres knyttet til konkurranse og idrett – ja da bør NOR3F-ligaen være det naturlige valget slik at vi kan få til enda mer rundt idretten vår i Norge de kommende årene. 

Noen punkter på hvorfor NOR3F-ligaen bør være det naturlige valget:

  1. Alt går tilbake til idretten; vi er non-profit, og du er sikret at alt du betaler inn til oss går tilbake til medlemmene våre i form av tilbud, konkurranser etc. – vokse idretten i Norge!
  2. Hele 270 norske deltakere i NOR3F-ligaen kvalifiserer videre til enten NM, NM-veka eller Master-VM. Bli med de og støtt reisen deres, eller bli en av de som kvalifiserer selv!
  3. Du støtter din lokale klubb! Både direkte og indirekte med flere medlemmer, det bidrar til mer lokal aktivitet. 
  4. Du er forsikret gjennom hele året. Lisensen dekker forsikring både på trening og i konkurranse, og du har da det beste innenfor idrettsmedisin i ryggen dersom du skulle være uheldig å skade deg. 
  5. Økt offentlig og privat støtte til idretten. Idretten i Norge drives på en kombinasjon av offentlig støtte og private sponsorer, begge deler er sterkt avhengig av medlemsmassen og interessen. Når du er medlem i en klubb bidrar du til at vi får tildelt mer midler de kommende årene. 


Putter man pengene og energien i en privateid konkurranse i utlandet så skjer det lite og ingenting for verken topp- eller breddeidretten i Norge. Klarer vi derimot å samle mengden av utøvere inn i den organiserte idretten (NOR3F under NIF) så har vi de 5 punktene over som drar godt på veien mot å bli den nye folkesporten i Norge.

Meld deg inn i en klubb, og bli med på NOR3F-ligaen!

KLUBBKONKURRANSE

I år som tidligere år vil vi ha en klubbkonkurranse, der vinneren får en SkiErg fra Concept2

Det er klubben med størst økning i påmeldte deltakere sammenlignet med i fjor som vil stikke av med seieren. Det betyr altså at dersom klubben din hadde 40 påmeldte medlemmer i fjor, er det alle over 40 som i år vil være tellende i klubbkonkurransen. På den måten vil både de store og de små klubbene stille likt og ha like gode vinnersjanser. 

I oversikten på siden finner dere fjorårets tall, som altså må overstiges i år for å være med i konkurransen. 

Lykke til!

 

 

NOR3F-LIGAEN 2022

Resultatene fra NOR3F-ligaen 2022 finner du her

Tidligere tester finner du her