2023

VERDENSMESTER-SKAPET

I 2023 er Norge vertsnasjon for VM. Mesterskapet vil arrangeres på X meeting point i Oslo 24.-26. November, og vil bli et show du ikke tidligere har sett maken til!

Den offisielle siden for VM med utfyllende informasjon finner du her.

Regjerende verdensmestere

Vi er utrolig stolte av våre Norske utøvere, og ønsker å vise de fra sin beste side på hjemmebane! Norge har regjerende verdensmester på kvinnesiden (Matilde Garnes), samt lag for 4. år på rad (Ingrid Hodnemyr, Lena Richter, Henrik Negård og Henrik Yttervik).

BLI MED SOM FRIVILLIG!

Har du lyst til å være med å bidra til at VM blir det beste VMet innenfor Functional Fitness hittil? Vi trenger mange frivillige, og håper akkurat du har lyst til å være med!

Vi trenger frivillige i følgende roller: 

  • Riggeteam
  • Administrasjon (billetter, info, utøverkoordinator mm.)
  • Dommere (meld deg på her)
  • Sikkerhet/vakthold
  • Media

 

Meld deg på her!

INFORMASJON OM VM

Vi har høye ambisjoner for VM, og en visjon om å skape et banebrytende VM som viser den nye folkesporten. Vi ønsker å samle idretts-Norge, de som allerede kjenner oss og de som aldri tidligere har hørt om Functional Fitness til en skikkelig folkefest. 

KLASSER

Ettersom Norge er vertsnasjon vil vi ha hele 10 plasser per kjønn til individuelle utøvere, i tillegg til ett lag. Følgende klasser vil kjempe om verdensmester-tittelen i Norge: 

  • Åpen klasse
  • Lag (2 damer+2 menn)
  • U20 (Resterende ungdomsklasser deltar på eget ungdoms-VM. )

For å få representere Norge på hjemmebane i VM må du kvalifisere via NM. Topp 8 kvalifiserer direkte til VM. Mer informasjon om NM finner du her.

SAMARBEID

Vi vil sette av store deler av lokalene på godt over 10.000 m2 til utstillere og sponsorer, og forvandle dette til et sted for både handel, seminarer, trening og opplevelser. 

Har du lyst til å være en del av VM? Ta kontakt med prosjektleder og samarbeidspartneransvarlig magnus@nor3f.no.

LOKASJON

X meeting point er et nymoderne Møte- og konferansesenter med 32 møterom, en storsal, en kongressal og to messehaller. En arena med utallige muligheter. Lokalene ligger praktisk beliggende mellom Oslo og Gardemoen, og har tilhørende hotell og restaurant -her får du alt på et sted!

Mer om X meeting point finner du her.

KONKURRANSE

Verdensmesterskapet kårer en verdensmester per klasse på tvers av det internasjonale forbundets 52 medlemsland. Tidligere norske topplasseringer i VM finner du her.

Som normalt vil det konkurreres i Medley, og utøverne vil altså bli testet i 6 kategorier i løpet av de 3 dagene: skill, power, endurance, mixed, strength og bodyweight.

magnusutenlogo

Magnus Frantzen

Prosjektleder for VM

I 2022 startet Magnus i stillingen som prosjektleder for VM i Functional Fitness. Magnus er et kjent fjes innenfor sporten i Norge, og har tidligere vært aktiv utøver. Han har siden etableringen av Functional Fitness i Norge vært med å bidratt i ulike roller, som blant annet programmering av tester til NM, NOR3F-ligaen og NM-veka, rekruttering, kommentering av konkurranser og er leder for NOR3Fs valgkomite. 

Magnus kan kontaktes her.

367404168_1357771605169707_2590731904372796860_n

Elena Ösp Erlendsdottir

Prosjektmedarbeider VM

Sommeren 2023 startet Elena som prosjektmedarbeider for VM i Functional Fitness. Hun studerer Sport Management på Norges idrettshøgskole, og er i praksis hos NOR3F denne høsten. De siste årene har Elena hatt ulike roller under NM i Functional Fitness, CrossFit-konkurranser og andre idrettsarrangementer.

Kontakt gjerne Elena her.